Huomio Oulun seutulaiset!

KAIKILLE AVOIN HYÖTYPELIPAJA JÄRJESTETÄÄN JOULUKUUSSA OULUSSA.

Oletko kiinnostunut hyötypeleistä ja pelillisyydestä? Haluatko herätellä luovuutta ja innovoida hyötypelejä ryhmätöinä? SeGaBu-hanke (Serious Games Platform for Business and Education) järjestää hyötypelipajan

Torstaina 7.12.2017 klo 12:00 – 15:00

Hyötypelipaja

Työpaja järjestetään Oamkin Teuvo Pakkalan kadun kampuksella, osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 19. Hyötypelipaja järjestetään tilassa A301 ja siihen otetaan mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpaja soveltuu minkä tahansa toimialan edustajalle.

Hyötypelit ja pelillistäminen
Hyötypeli (Serious Game, Applied Game) ja pelillistäminen (Gamification) ovat käsitteitä ja ilmiöitä, joiden merkitys on kasvanut erityisesti 2000-luvulla. Merkittävin syy tähän on viihdepelien suosion räjähdysmainen kasvu. Koska pelaaminen on lisääntynyt, hyötypelit ja pelillistäminen ovat looginen jatko sille kehitykselle, jonka viihdepelit ovat aloittaneet ja mahdollistaneet.

Suomen hyötypeliklusterin (Serious Gaming Cluster Finland) ja Tekesin (Teknologian kehittämiskeskus) yhdessä julkaiseman raportin mukaan hyötypelien liikevaihto Suomessa oli 9 miljoonaa euroa vuonna 2015. Ennuste vuoden 2016 liikevaihdolle oli 17 miljoonaa euroa eli kasvun odotetaan olevan erittäin nopeaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tilaisuuteen seuraavasta osoitteesta löytyvällä lomakkeella:
https://tinyurl.com/hyotypelipaja

Ole nopea, sillä vain 30 ensimmäistä ilmoittautunutta sopii mukaan!

SeGaBu-hanke
SeGaBu-hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke, jota tehdään yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun, Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Hanke on alkanut 1.11.2015 ja se kestää 31.3.2018 saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s