Päntiönnään Porissa

Porilainen HYPE ja SeGaBu-hankkeet ovat tehneet yhteistyötä vuoden 2017 alusta saakka. Hankkeet tapasivat ensi kerran helmikuussa, kun HYPEläiset vierailivat Oulussa. Tuolloin piirrettiin mielikuviin hankkeita yhdistäviä tekijöitä, ja sitä työtä ollaan vuoden mittaan jatkettu. Jotta ensimmäiseen tapaamiseen olisi tullut lisämaustetta, niin veimme vannoutuneet Ässä-fanit Kärppäklubille lounaalle. Hyvin maistui lounas Kärppä-logolautasista huolimatta.

Toukokuussa Porissa järjestettiin ensimmäinen hyötypeliaiheinen GamiFIN-konferenssi, jossa hankkeiden yhteistyönä kirjoitettu artikkeli esitettiin. Hienoa, että Suomessakin järjestetään hyötypeliaiheesta ihan oma konferenssi ja toivomme sille lisää tulevia vuosia!

Syyskuussa tavattiin jälleen uudella paikkakunnalla, kun keräännyimme Tampereelle. Tampere on yhden SeGaBu-hankkeen osatoteuttajan kotipaikka. Tampereella päivitettiin hankkeiden kuulumiset ja tutustuttiin sovellukseen, jolla voi tehdä vaikkapa pelillisiä opetusmateriaaleja.

DIGIavaimia hyvinvointiin kutsui meidät jälleen Poriin. SeGaBu sai oman puheenvuoron, joka toivottiin esitettävän Oulun murteella. Sitä tuliki iha täyeltä laijalta. No, aiheestakin puhuttiin, eli

DIGIavaimia hyvinvointiin oululaisittain.

hyötypeleistä ja pelillisyydestä. Jotta suutarin lapsella olisi kengät ja yleisöllä motivaatio seurata loppuun asti, niin mekin pelillistimme hieman esitystä. Ripottelimme esitykseen SeGaBu-logoja sinne ja tänne ja kompana niitä löytyi myös muutamasta kuvasta. Esityksen lopuksi se, joka löysi kaikki logot ja vastasi ensimmäisenä oikein, sai pienen palkinnon. Oli ilo taas tavata HYPEläisiä ja muitakin porilaisia sekä luoda uusia kontakteja ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita hyötypeleistä ja pelillisyydestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s